Video: kae tõhku! Tige tuhkruemand tükkis oma pere päästjale kallale (2)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul kella üheksa ajal olid Kaido Veske ja Liisi Soosalu sunnitud oma auto Palamuse ja Kuremaa vahelisel teel peatama, sest tuhkrupere püüdis seal teed ületada.

Et tuhkrupojad keset teed seisma jäid ja seal edasi-tagasi sibasid, otsustas Kaido Veske neid tee ületamiseks tagant utsitada.

See jällegi oli vastumeelne tuhkruemale, kes viimasena teele ukerdama jäänud poja hambusse võttis, ta teepervele viis ning siis neid abistada püüdnud Veskele sisisedes kallale tormas.

Veske oli siiski tuhkrust kiirem ning jõudis autosse silgata.

«Tuhkur sisises, kädistas, kahistas ja haisutas päris korralikult,» rääkis sündmust autost filminud Liisi Soosalu. Teadupärast eritab tuhkur üsna vängelt haisvat uriini ning Soosalu sõnutsi oli õhk sest haisust lausa paks.

Veel sõnas Soosalu, et see lõbus seik oleks neile ning ka tuhkruperele üsna õnnetult võinud lõppeda, sest hetk hiljem tuhises nende autost suure kiirusega mööda üks teine sõiduk, mis peatumata teed suurel kiirusel jätkas.

«Autojuhid, olge palun teel ettevaatlikud. Neid surnuks sõidetud loomakesi on praegusel ajal maanteede ääred täis,» manitses Soosalu sõidukijuhte.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles