Fotod: remonti minev kauplus on peagi tühjaks ostetud

Liisa-Lotta Veiken
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus Anne 57 asuv Saare Maxima läheb lähipäevadel remonti, kaupluses on alanud sooduspakkumiste aeg, et maja enne renoveerimist tühjaks saada.

Poeketi avalike suhete juht Katja Ljubobratets rääkis, et plaanis on kauplusehoone täismahus uuendada. Remondi järel on pood suurem ja ajakohasem.

Ljubobratetsi sõnul tulevad Saare Maximasse selvekassad, kus saab tasuda nii pangakaardi kui ka sularahaga. Samuti uuendatakse maja fassaadi, kaupluse pinda ning laoruume. Ljubobratets ütles, et kindlasti tuleb poodi ka laialdasem sortiment ning Maxima meistrite valmistatud kulinaaria- ja kondiitritooted. Ta lisas, et oodata on ka uusi rentnikke.

Maxima avalike suhete juhi sõnul saavad sealsed töötajad maja renoveerimise ajal olla kasulikud teistes Maxima kauplustes üle Tartu. «Töötajaid on 23 ja tegemist on väga püsiva kollektiiviga, kes soovib taasavatud poes tööd jätkata,» sõnas ta.

«Töötajaid on 23 ja tegemist on väga püsiva kollektiiviga, kes soovib taasavatud poes tööd jätkata.»

Renoveeritud Saare Maxima plaanitakse avada selle aasta detsembri alguses. Renoveerimistööd lähevad Ljubobratetsi hinnangul maksma ligi 800 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles