Vinski vigurdab jälle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalev Saar

Emajõe Suveteatris taasetendub muusikaline koguperelavastus vigurpoiss Vinskist. 

Suveteatri 21. hooajal on oma viguritega tagasi ka eelmistel suvedel väikses Hömpstadi linnakeses tegutsenud üle linna Vinski. Tartu laulupeomuuseumi sisehoovis etendub parima originaalmuusika eest teatriauhinna pälvinud koguperelavastus «Üle linna Vinski». Salapärane apteekrihärra õpetab Vinskit kasutama nõiduslikku nähtamatukstegevat pulbrit ja nii algavadki vigurlikud seiklused, millest saab osa kogu linnaelanike kirju galerii.

Aapeli loo on dramatiseerinud ja lavastanud Andres Dvinjaninov, vigurpoisi tegemised on muusikalisse vormi seadnud Toomas Lunge, kunstnik on Maarja Meeru ning lavastuses mängivad Liina Tennosaar, Marika Barabanštšikova, Leino Rei, Margus Jaanovits ja Inga Lunge. Vinski rollis astub üles Mikk Kaasik.

Etendused 12. ja 13. augustil kell 15, 15. ja 16. augustil kell 19, 19. ja 20. augustil kell 15 Tartus laulupeomuuseumi siseõues

Piletid müügil Piletilevis ja Piletimaailmas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles