Surmapõlgurist jalgrattur rammis parempööret sooritanud väikebussi (7)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Tartus Ringtee tänaval leidis täna keskpäeval aset liiklusõnnetus jalgratturi ja väikebussi vahel, mis asjaolude halvemal kokkulangemisel võinuks lõppeda vägagi traagiliste tagajärgedega.

Nimelt kihutas kiivrita jalgrattur ühe pealtnägija sõnul Ringtee tänaval Tartu veevärgi poolsel kergliiklusteel allatuult ja allamäge, kui ühel ristmikul asus parempööret Peugeot väikebuss. Jalgrattur püüdis pidurdada ja manööverdada, kuid kokkupõrget tal ära hoida ei õnnestunud ja mees kihutas suurel kiirusel vastu bussi parempoolset esinurka. Järgnes tugev mürtsatus ja rattur paiskus pikali asfaldile. Mõlkida sai masina esitiib ja tuli kukkus küljest.

Pooleks läks ka jalgratta süsinikraam, ent rattur ise oli õnnetuse järel teadvusel. Küll kurtis ta kohale saabunud kiirabibrigaadile valusid seljas ja puusas. Arvestades asjaolu, et mehel puudus kiiver, oli meedikute hinnangul tegemist vägagi õnneliku õnnetusega. Mees suutis püsti tõusta ja tugevalt longates meedikute toetusel ise kiirabiautosse minna.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles