Noor Tartu rattur teenis võimaluse stažeerida profiklubis

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Norman Vahtra trennis.
Pildil Norman Vahtra trennis. Foto: Kristjan Teedema

Teiste saavutuste seas tänavu Viljandis Mulgi rattaralli võitnud ja Eesti meistrivõistlustel Lähtel eraldistardis kolmanda koha saanud Norman Vahtra (20) sai võimaluse stažeerida Belgia kontinentaalmeeskonnas AGO Aqua Service.

Vahtra kerkis tänavu esmakordselt UCI kategooria (1.2) profisõidul poodiumile, kui ta võitis Minskis GP-võistlusel teise koha, vahendas directvelo.com. Meeskond andis võimaluse harjutada koos enda tippudega kahele praktikandile ning Vahtra kõrval asub pedaalima talendikas prantslane Maxence Moncassin. Meeskonna tuntuimaks nimeks võib pidada tänavu hulga kõrgeid kohti välja sõitnud Jullien Mortieri.

Vahtral on tänavu pagasis teisigi häid tulemusi. Näiteks võitis ta Jõgeva rattarallil teise koha, kaotades finišiheitluses meeskonnakaaslasele Vahur Valvasele Rein Taaramäe rattaklubist kõigest ühe sekundiga. Nädal hiljem lõpetas ta Tour of Estonia üldarvestuses seitsmendana. Lõuna-Eesti Transtar temposarjas võitis ta näiteks Kavastu etapi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles