Elva avab uhiuue vutiväljaku jalgpallifestivaliga

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Elva kunstmuruväljak avatakse jalgpallifestivaliga.
FC Elva kunstmuruväljak avatakse jalgpallifestivaliga. Foto: Margus Ansu

Männilinna jalgpalliklubi FC Elva kutsub kõiki huvilisi sünnipäevapeole. Kaks päeva vältava peo avalöögiks on uue kunstmuruväljaku avamine, millele järgneb jalgpallifestivali programm linna kahel staadionil.

Aastal 2015 alanud kunstmuruväljaku rekonstrueerimistööd on jõudnud lõpule ning valminud on suursugune väljak, mis võimaldab Elvas jalgpalli mängida täiesti uuel tasemel, märkis klubi tegevjuht ja treener Marek Naaris. Nii olulist sündmust tuleb  väärikalt tähistada ja nii leiabki 5. ja 6. augustil aset kirev jalgpallifestival, mille programmis leidub nii jalgpalli, osavusharjutusi, jõukatsumisi, mälumängu kui ka kultuurilisi etteasteid.

«See väljak on meie tehtud töö ja pingutuste tulemus, mis avab uued võimalused kõigile piirkonnas tegutsevatele jalgpalluritele ja ka teistele sportlastele,» sõnas Elvas jalgpallureid treeniv Naaris. Ta lisas, et sel nädalavahetusel on kõigil soovijatel võimalus uut väljakut oma jala all tunda ning saada osa tasuta festivaliprogrammist.

Üritused algavad mõlemal päeval kell 10 hommikul. Täpsema info kava kohta leiab FC Elva veebilehelt.

August on Elvas ka spordikuu. Tänasest kuni kuu lõpuni saavad spordihuvilised pea iga päev osaleda mõnel üritusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles