Kalevipoja rulluisusõidul on kavas ka maratonidistants

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulluisutajad
Rulluisutajad Foto: Ergo Kuld

Varem Jõhvi-Tartu maanteel peetud Kalevipoja rulluisumaraton sõidetakse sel pühapäeval Jõgeval. Üle hulga aja antakse start ka 42-kilomeetrisele maratonidistantsile.

Neljast etapist koosneva Rullituuri kolmas osavõistlus korraldatakse Jõgeva linnatänavail ja osaliselt ka Jõgeva-Mustvee maanteel. Nagu varasematel etappidel, on ka nüüd kavas nii lastesõidud, maratonistardid kui ka 10-kilomeetrine rahvadistants, vahendab rullituur.ee veebileht. Stardis on nii Eesti paremik kui külalisi ka lähiriikidest.

Võistluskeskus spordihoone Virtus juures avatakse kell 9.30. Kell 11 algavad lastesõidud, südapäeval pääsevad 42 kilomeetri distantsile mehed ja minut hiljem naised. Kohe nende järel saab stardi poolmaraton ja siis ka 10 kilomeetri rahvasõit. Võistlused viiakse läbi 4,6-kilomeetrisel ringil, mida maratonidistantsil sõitjad peavad läbima üheksa korda.

Üritusega seotud liikluspiirangud puudutavad Aia, Piiri ja Tähe tänavat ning Tallinna ja Mustvee maanteed. Autoga liiklejad peavad arvestama võimalike läbipääsukeeldudega ka eelnimetatud tänavatega piirnevatel teedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles