Elva juubelitriatlonil näitas parimat minekut Henry Räppo

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatlon. Ujumisdistants. Illustreeriv foto.
Triatlon. Ujumisdistants. Illustreeriv foto. Foto: Kristjan Teedema

Kodune Eesti meistrivõistluste sari triatlonis jätkus laupäeval viienda etapiga Elvas. Heas hoos oli mullust võitu korranud Tartu vallast pärit 19-aastane Henry Räppo, kes edestas teiseks tulnud Johannes Sikku ja kolmandana lõpetanud Kevin Vabaorgu kõigil kolmel alal.

Ujumise spordiklubis treeniv Räppo oli teine 750 meetri ujumises ajaga 9:23. Teda edestas üksnes Tartu ujumisklubi sportlane Karel Seli. Rattadistantsil (20 km) läks Räppo aga oma teed ning ajaliselt suutis teda sel rajal mõne sekundiga edestada üksnes Indrek Klampe, kes lõpetas kogu triatloni kümnendana. 4,8 km pikkusel jooksuringil ei leidunud Räppole aga vastast ning selle läbis ta ajaga 17:08. Kokku kulutas ta triatloni läbimiseks aega 56:35.

Naistest oli parim Eleri Etverk Lääne-Virumaalt Vinnist. Aeg 1:06:33 andis üldjärjestuses 22. koha. Talle järgnesid Paula-Brit Siimar ja Merili-Mai Kivimets.

Põhidistantsil lõi kaasa 78 triatleeti, rahvadistantsil (0,25 + 10 + 2,4 km) 29 ja lastedistantsil (0,15 + 5 +1,2 km) 71 spordisõpra. Eeloleval nädalavahetusel on tulemas aga Eesti suurim triatlonisündmus: Otepää Ironman, kus osalejate arv tõotab tulla üle 900. Eesti karikasari jätkub Melliste triatloniga 12. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles