Homme algab Verevi järve ääres Elva triatlon

Kelly Olesk
, Tartu Postimehe suvereporter.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatlon. Ujumine.
Triatlon. Ujumine. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Homme leiab aset Eesti triatloni liidu triatloni karikasarja viies etapp, kuhu on end registreerinud 186 sportlast. 

Start antakse lastele kell 12 Verevi järve kaldalt. Lapsed peavad ujuma 150 meetrit, sõitma 5 kilomeetrit rattaga ning lõpuks jooksma 1,2 kilomeetrit. Järgmine start on 13.30 ja siis algab võistlus noortele, kelle võistlus on juba pikem. Neil tuleb ujuda 250 meetrit, sõita rattaga 10 ja joosta 2,4 kilomeetrit. Viimane start antakse kell 16. Stardivad juuniorid ja täiskasvanud, kes läbivad triatloni täismahus. Ujutakse 750 meetrit, sõidetakse rattaga 20 ja joostakse 4,8 kilomeetrit.

Ujutakse Verevi järves, sõidetakse Elva-Rannu teel ning joostakse Elva Verevi ranna pargis. Esimese ja teise distantsi võistlejaid autasutatakse kell 15.30, kolmanda distantsi võistlejaid kell 18. Elva triatlonil autasustatakse iga distantsi kolme paremat diplomi, medali ning esemelise või rahalise auhinnaga.

Elva triatloni peakohtuniku Andres Kübara sõnul on neile antud luba kiirusepiirangute muutmiseks. Elva linnavalitsuselt on luba sulgeda Järve tänaval lõik kuni Verevi motellini. Võistluspaiga ümbruses võib kohati olla kiiruspiiranguks 30 km/h. Kolmanda stardi võistlejad sõidavad Valga Tartu maanteel ja seal pöördepunktis on kiiruspiirang samuti 30 km/h. Lisaks kasutatakse litsenseeritud liiklusreguleerija abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles