Motohuvilised vallutasid taas Kuremaa mõisapargi

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna algas motokokkutulek Jõgevatreff, mis kestab pühapäevani.
Täna algas motokokkutulek Jõgevatreff, mis kestab pühapäevani. Foto: Eili Arula

Täna algas Jõgeva vallas, Kuremaa külas juba 26. motohuviliste kokkutulek Jõgevatreff, mis kestab pühapäevani. Jõgevatreff on Eesti vanim ning ühtlasi ka suurim rahvusvaheline motokokkutulek.

Viimased kümme aastat on trefi osalejate arv olnud üle kahe tuhande. Mullu väisas sündmust ligi 2200 motohuvilist kaheksateistkümnest riigist ning ilmselt koguneb ka sel korral Kuremaale umbes sama palju mootorrattureid.

Kui Kuremaal toimuvad sündmused on mõeldud siiski peaasjalikult mootorratturitele, siis tavakodanikud saavad sündmusest osa laupäeval, mil kell 11.45 stardib Kuremaalt Palamusele motoparaad.

Et tulihingeliste tsiklimeeste jaoks pole oluline sihtpunkt, vaid teekond, siis ei vii motoparaadi marsruut Kuremaalt Palamusele otse. Motoparaad sõidab Kuremaalt esmalt Jõgevale, sealt Piibe maanteed mööda Navale, kust pööratakse tsiklininad Luua poole ning alles siis Palamusele.

Paraadi ajal tasub liiklejail olla tähelepanelik ning olla valmis mõningateks liiklusseisakuteks. Pärast paraadi lõppu jätkuvad tegevused Palamusel. Näha saab punnvõrrivõistluse sprindietappi ning avatud on ka laat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles