Pildid: uus tennisekeskus sai nurgakivi ja pidas sarikapidu

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näituse tänava tennisekeskusele pandi täna nurgakivi.
Näituse tänava tennisekeskusele pandi täna nurgakivi. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Veeriku Selveri kõrvale sügiseks kerkiv uus tennisekeskus pidas täna kaks pidu korraga - esmalt pandi keskusele pidulikult nurgakivi ning seejärel toodi alla sarikapeo pärg.

MK tenniseklubi juhatuse liige Martin Karis ütles, et veel aasta tagasi ei julgenud ta uuest hallist unistadagi, kuid hetkeseisu järgi saab oktoobris uutel väljakutel juba mängida. «See, et me täna siin seisame, teeb ikka silma märjaks,» sõnas Karis.

MK tenniseklubi ja Tartu akadeemilise tenniseklubi koduhalliks saavasse spordikeskusesse tuleb viis tennise- ja viis sulgpalliväljakut. Lisaks veel fitnessklubi, füsioteraapiakeskus ja kohvik. Spordihoone kerkib Näituse 33 krundile, kus seisis aastaid pooleliolev tootmis- ja laohoone. Krunt kuulub firmale Tarena OÜ. Hoone ehitab Mapri Ehitus OÜ.

Nurgakivisse müüritud silindrisse pandi muu hulgas hoone eskiisprojekt, Tartu linna vapimärk, värske ajaleht ja Tartu akadeemilise tenniseklubi märk. Lisaks müüriti nurgakivisse kuus tennispalli, millele jätsid oma nimed nii keskuse tellija, ehitaja kui Tartu linnavalitsuse liikmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles