Politsei otsib Kavastus juhtunud avarii tunnistajaid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luunja vallas Kavastu külas Kantsi tee parklas mõlkis seni tabamata juht 21. juuli hilisõhtul teist autot.
Luunja vallas Kavastu külas Kantsi tee parklas mõlkis seni tabamata juht 21. juuli hilisõhtul teist autot. Foto: Politsei

Politsei palub kaasliiklejate abi, et selgitada välja reede hilisõhtul Tartumaal Luunja vallas Kavastu külas Kantsi tee parklas Emajõe ääres juhtunud liiklusõnnetuse täpsemaid asjaolusid.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus avarii 21. juulil kella 23.45 ajal. Kantsi tee parklas sõideti otsa Emajõe ääres parkinud sõidukile Jeep Grand Cherokee. Otsasõidu tagajärjel sai kahjustada sõiduki kapott ja iluvõre. Avarii põhjustanud autojuht lahkus sündmuskohalt. Õnnetuse võis põhjustada sõiduk, millel oli haakes paadikäru koos paadiga.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud sündmust pealt nägema või oskavad anda muud infot, mis aitaks selgitada juhtunu asjaolusid, palutakse sellest teada anda politsei telefonil 730 8814, 612 3000 või emailil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles