Laupäeval on Võru-Aardla ristmik suletud

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teerull.
Teerull. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Asfaltimiseks lubab linn laupäeval, 22. juulil sulgeda Aardla ristmiku. Liiklemine on piiratud hommikul kella 8st ja tööd kestavad terve päeva. Sõidukijuhtidel palutakse ristmikku vältida, sest piirkonnas on suur ummikuoht.

Tartu linnavalitsuse teatel pannakse laupäeval asfaltkatet ka Aardla tänaval lõigus Võru tn - Aardla 25. Raudtee poolt tulevad sõidukid ei saa sooritada vasakpööret Võru tänavale. Enne Võru tänavale jõudmist on teekitsenemine. Teistes suundades on liiklemine võimalik.

Ropka ringi poolt tulevad sõidukid saavad sõita üksnes vasakule Jalaka või Võru tänavale. Kesklinna poolt mööda Võru tänavat lähenedes ristmikku ületama ei pääse. Liiklus on suunatud Kabeli, Teguri ja Rahu tänavale.

Ülenurme poolt mööda Võru tänavat ristmikule lähenedes ei saa sõita otse linna suunas ja vasakule Aardla tänavale. Paremale Aardla tänavale saab pöörata, kuid seejuures tuleb arvestada teekitsenemise ja ummikuohuga.

Buss nr 4 teeb ümbersõidu Võru-Rahu-Aardla-Jalaka kaudu. Ühtegi peatust vahele ei jää. Buss nr 2 ja 6 sõidavad hetkel kasutuses oleval marsruudil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles