Anne kanali juures alustas tegevust Rannalabor

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval on Rannalaboris külas Psühhobuss.
Teisipäeval on Rannalaboris külas Psühhobuss. Foto: Elen Kontkar

Narva maantee alguses paiknev kommuunikeskus SPARK oma meisterdajate koja Makerlabiga pakub möödunud laupäevast kuni augusti keskpaigani Anne kanali juures valges telgis võimalust osa saada noortelinnakust Rannalabor, kus leiavad kuu vältel aset mitmesugused tegevused.

Kui täna on Rannalaboris külas TÜ psühholoogia eriala üliõpilaste ellu kutsutud Psühhobuss, siis homme saab alates 15st osa kodukeemia katsetest koos ohutuskoolitusega. Neljapäev on pühendatud aga elektroakustikale.

Rannalabori projektijuht Pille-Riin Saarse rääkis, et Makerlab tegutseb samal ajal ka siseruumides, kus isetegijad käivad oma projekte teostamas. Suurem osa tegevusi on siiski juulis ja augustis rannas, kus leiavad aset erinevad töötoad hoolimata sellest, millised on parasjagu ilmastikuolud.

Esimene Rannalabori päev oli 15. juulil. Saarse kinnitas, et neid on sellest ajast alates hästi vastu võetud. Töötubades on kaasa löönud noored, kes on rannas aega veetnud ja uudistama tulnud, mis telgis toimub. Samuti on ka neid inimesi, kes on Rannalabori tegemistega Makerlabi kodulehel eelnevalt tutvunud ja selle peale kohale tulnud.

Erinevad tegevused toimuvad Rannalabori telgist iga päev kell 15-20. Töötoad ja muud tegevused on just pärastlõunasel ning hilisemal ajal, kuna sellel ajal on Saarse arvates rohkem noori liikumas.

Noortelinnaku töötoad on osalejatele tasuta. Täpsema ajakava selle nädala tegevustega leiab SPARK Makerlabi kodulehelt makerlab.ee/rannalabor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles