Erakordselt mudane galerii: vaata meeleolukaid kaadreid Pajusi mudajooksult (3)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui tavaliselt on võimalik jooksutrenni tehes ja -võistlustel osaledes kaalu kaotada, siis täna Pajusis 9-kilomeetrisele mudajooksule startinud ligi kolmsada osalejat võtsid kindlasti kaalus juurde. Nimelt oli võistlusrada nii mudane, et finišeerijate kehapinnalt oli puhast kohta keeruline leida.

Täna keskpäeval startis Jõgevamaal Pajusi külamaja kõrval teisele Pajusi mudajooksule ligi kolmsada osalejat. Rada oli eelmise aastaga võrreldes raskem, kuid osalejad ei virisenud.

«Kui te kusagilt mu jalanõud üles leiate, siis oleks hirmus hea need tagasi saada,» hõikas üks üleni mudane härrasmees rajal roomates.

Tema järel tuli neiu, kes valjuhäälselt imestas selle üle, et oli nõus selle ränga katsumuse eest isegi raha maksma.

«Seda rasket ja ülimudast elamust me siia otsima tulimegi,» sõnas Põltsamaa mees Rauno Zoo pärast lõpetamist finišis kosutavat suppi süües. Mees kiitis korraldusmeeskonda, kes võrreldes mullusega, oli raja veel keerulisemaks muutnud.

Mis saab aga mudasel rajal võistlejatel seljas olnud riietest?

«Sama saatus, mis eelmisel aastal. Eks nad leiavad tee prügikasti,» lisas Rauno Zoo ning lubas igal juhul järgmisel aastal starti naasta.'

Võistluse peakorraldaja Elmo Krumm, kes läbis raja miilitsavormis, lubas võimalusel mutta vajunud jalanõud ja randmetelt kadunud aktiivsusmonitorid üles otsida.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles