Video: Tartu tagurpidimajas hakkad iseendaski kahtlema (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumb pilt tundub absurdsem: kas see, kus tagurpidimaja eestvedaja Kuldar Leis seisab küll jalad maa poole, ent köögimööbel ja külmik on pea peale keeratud, või hoopis see, kus köök on nagu köök ikka, aga mees köögis eirab gravitatsiooni? Õige vastuse annab aknast paistev vaade, kus õnneks kõik on õigesti.
Kumb pilt tundub absurdsem: kas see, kus tagurpidimaja eestvedaja Kuldar Leis seisab küll jalad maa poole, ent köögimööbel ja külmik on pea peale keeratud, või hoopis see, kus köök on nagu köök ikka, aga mees köögis eirab gravitatsiooni? Õige vastuse annab aknast paistev vaade, kus õnneks kõik on õigesti. Foto: Kristjan Teedema

Tagurpidimaja Raadil ERMi vahetus läheduses pidanuks külastajatele uksed avama juba enne jaanipäeva. Ent majas, kus kõik on pea peale pööratud, ei saa ka esialgu välja hõigatud avamisaega surmtõsiselt suhtuda.

Tädi Maali majaks kutsutud erekollane maja oleks justkui taevast maa peale kukkunud.
Tädi Maali majaks kutsutud erekollane maja oleks justkui taevast maa peale kukkunud. Foto: Kristjan Teedema

Veel läinud nädalal silusid traktorid maja ümbruse pinnast, sest juunikuu lakkamatud vihmavalingud olid sealse hoovi muutnud mudamülkaks, nii et tükk aega ei saanud rasketehnikat sinna peale lasta. Ka siseviimistlus ja möbleerimine on veel pooleli.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles