Emajõe ujumisvõistluse võitis Meribel Saar

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõe avaveeujumisvõistluse võitja Meribel Saar finišis.
Emajõe avaveeujumisvõistluse võitja Meribel Saar finišis. Foto: Risto Mets

Seda pole just sageli juhtunud, et avaveeujumise võistlustel hõivavad kaks paremat kohta naisterahvad, kuid täpselt nii täna Emajõe avaveeujumisel juhtus. Esimesena astus veest välja Top ujumisklubi esindaja Meribel Saar. Parima mehena jõudis Andres Olvik finišisse alles kolmandana.

Saare head tempot võisid ujumissõbrad näha juba möödunud pühapäeval, mil ta 1,2 km distantsil Kuremaa järves võitles esikoha eest kuni viimaste meetriteni Sander Paavoga. Rannaliival asunud finišikaare alla suutis Paavo jõuda kõigest 0,2 sekundit kiiremini.

Täna aga Saar teistele sõnaõigust ei andnud, vaid möödus üsna ujumise alguses kõigist konkurentidest ning jõudis Vabaujulast 2,3 km allavoolu Turuhoone juurde ajaga 23,01. Margaret Markvardt kaotas saarele 19 sekundiga. Meeste võitja Andres Olvik saabus finišisse kolmandana, võitjast 43 sekundit tagapool.

Emajõe avaveeujumine. Start Vabaujulast.
Emajõe avaveeujumine. Start Vabaujulast. Foto: Risto Mets

Kokku läbis pikema distantsi 48 ujumissõpra. Lisaks 2,3 km pikale ujumisdistantsile oli kavas ka 750 m ujumine harrastajaile. Täpsemad tulemused saame edastada hiljem.

Emajõe ujumine kuulub sel nädalalõpul Tartus peetava triatlonifestivali programmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles