Põllumajandusmuuseum on nädalavahetusel koerte päralt

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Happy Dog korraldatav kõikide tõugude koertenäitus toimus põllumajandusmuuseumis ka aasta tagasi.
MTÜ Happy Dog korraldatav kõikide tõugude koertenäitus toimus põllumajandusmuuseumis ka aasta tagasi. Foto: Margus Ansu

Eeloleval nädalavahetusel tulevad üle Eesti ning kaugematestki riikidest Ülenurmel asuvasse põllumajandusmuuseumisse kokku entusiastlikud koeraomanikud, et kõikide tõugude koertenäitusel oma kasvandikke esitleda ning rahvusvahelistelt kohtunikelt nende kohta hinnanguid saada.

Nii laupäeval kui pühapäeval kell 10 algavast näitusest võtab osa kokku 480 koera 140 erinevast tõust. Neid tulevad hindama kohtunikud Brasiiliast, Jaapanist, Poolast ja Soomest.

Mõlemal päeval käib üheaegselt koerte hindamine kuues näituseringis. Seejärel asuvad kell 14.30 omavahel võistlema koeri esitlenud händlerid. Kummalgi päeval valitakse koerte seast ka parim beebi, kutsikas, juunior ning veterankoer.

Pealtvaatajatele on koertenäitus tasuta, arvestama peab vaid kitsaste parkimisoludega. Näituse ametlik autoparkla on tasuline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles