Riia tänaval algavad teetööd

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Toomas Huik.

Viimase talvega väga viletsaks sõidetud teelõik Riia tänaval Lunini ja Ravila tänavate vahel läheb peagi remonti. Tartu linnavalitsus tunnistas tänasel istungil ülekattetööde riigihankel edukaks Asfaldigrupp OÜ pakkumise, kes lubab töö ära teha 258 000 euro eest.

Töö hõlmab Riia tänava taastusremonti N. Lunini ja Ravila tn vahelises lõigus, uue kattemärgistuse rajamist ning foorisüsteemi ja tänavavalgustuse rekonstrueerimist, teatas linnavalitsus. Osaliselt muudetakse tänava piki- ja põikkaldeid, et parandada sademevete äravoolu. Enne tee-ehitustöid rekonstrueeritakse tänavalõigul sajuvee kanalisatsioonitorustik.

Abilinnapea Valvo Semilarski sõnul püütakse linna üht olulisimat peatänavat remontida võimalikult vähe liiklust häirides ning korraga ühel tänavapoolel. Sajuvee kanalisatsioonitorustiku töödega alustatakse juulis ning ülekattetöödega augustis. 

Remonditava lõigu pikkus on 355 meetrit. Paigaldatakse umbes 5000 ruutmeetrit uut asfalti sõiduteele ja umbes 550 ruutmeetrit kõnniteele. Lõigu algus viiakse kokku mullu rekonstrueeritud Riia tänava lõigu lõpuga.

Selles lõigus uuendatakse ka tänavavalgustust. Paigaldatakse kümme uut valgustuse metallmasti ja vahetatakse välja üheksa valgustit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles