Tammelinna kodukohvikute päev ootab registreeruma

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammelinna kodukohvikute päev. Lipsu Kohvik.
Tammelinna kodukohvikute päev. Lipsu Kohvik. Foto: Margus Ansu

Mullune Tammelinna kodukohvikute päev läks hästi ja seetõttu soovivad korraldajad üritust tänavu korrata. Tammelinna selts kutsub aktiivseid tammelinlasi ja Tammelinna sõpru oma kohvikuid üles seadma ning sellest ka seltsile teada andma.

«Eelmisel aastal Tammelinnas esmakordselt aset leidnud kodukohvikute päev võeti kohalike poolt väga positiivselt vastu. Selgelt oli tunda, et on huvi sellise ürituse kordumise üle,» rääkis Tammelinna kodukohvikutepäeva peakorraldaja Triin Fedotova. Tema sõnul on terve aasta vältel tuntud suurt huvi sündmuse ja seal osalemise vastu. «Sellel aasta loodame, et kokku pakub erinevaid maitseelamusi üle 30 kodukohviku!»

Kohvikupäeva peetakse Tammelinnas 13. augustil ja seda korraldatakse koostöös Tartu linna toidu- ja veinifestivaliga. «Usume, et seeläbi satub veelgi rohkem huvilisi Tammelinna nautima selle linnaosa miljööd, arhitektuuri ja loomulikult maitseid,» märkis Fedotova. Selsamal 13. augustil toimub koostöös Tartu linna toidu- ja veinifestivaliga ka Karlova kodukohvikute päev.

Kes tunneb, et tahab pakkuda naabritele ja külalistele maitsvat toitu ja meelelahutust, siis saab end kirja panna enne 23. juulit Tammelinna seltsi veebilehel.

Üks väga populaarne kohvikutepäev tuleb Tartumaal siiski juba varem. See on neljandat korda peetav Elva kohvikutepäev, mis korraldatakse 8. juulil. Tammelinna ja Karlova kohvikutepäevaga samal ajal avavad kodukohvikud oma uksed ka Jõgeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles