Maaülikooli lõpetas tänavu 540 tudengit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Eesti maaülikooli lõpetas sel aastal rakenduskõrgharidusõppes 19, bakalaureuseõppes 259, magistriõppes 175 ning integreeritud õppes 87 tudengit. Kokku sai maaülikooli diplomi 540 spetsialisti, neist 32 lõpetasid kõrgkooli cum laude.

Integreeritud õppes said kutse 31 inseneri ja 56 loomaarsti. Varasema kahe aastaga võrreldes on veterinaarmeditsiini lõpetajate arv kasvanud 16 võrra. Loomaarstiõppe lõpetajatest 27 olid soomlased.

Maaülikooli lõpetas cum laude 32 tudengit, kõige suurem cum laude lõpetajate osakaal oli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi magistriõppes (16).           

Sisseastumisavalduste vastuvõtt maaülikooli algab 22. juunil. Avaldusi oodatakse 19 bakalaureuse-, rakenduskõrgharidus- ja integreeritud õppe õppekavale ning 17 magistriõppekavale.

Sisseastumisperiood kestab 5. juulini, avaldusi võetakse vastu nii sisseastumisportaali www.sais.ee kaudu kui ka maaülikooli peahoones alates 26. juunist (tööpäeviti kell 9–15, Kreutzwaldi 1a, ruumis 104).​

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles