Tartu vibuneiu krooniti Balti meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Luige (vasakult), Emily Hõim, Alexandra Põllumäe, Märt Oona ja treener Raul Kivilo
Karoli Luige (vasakult), Emily Hõim, Alexandra Põllumäe, Märt Oona ja treener Raul Kivilo Foto: Tartu VK

Läinud nädalavahetusel toimunud Balti meistrivõistlused vibulaskmises osutusid eestlastele edukaks: sportvibu ja plokkvibu klassis võideti 24 võimalikust medalist kümme.

Naiste sportvibu klassis krooniti Baltimaade meistriks Alexandra Põllumäe (Tartu VK/Tartu Valla SK), meeste sportvibu klassis võitis esikoha Vladas Sigauskas (Järvakandi Ilves). Naiste arvestuses sai pronksi Bessi Kasak (Järvakandi Ilves) ja meestest Tanel Kaasik (Tallinna Kalev).

Sportvibu naiskondade arvestuses võitis Eesti naiskond koosseisus Bessi Kasak, Karoli Luige, Anneli Preimann kuldmedali ning Eesti naiskond koosseisus Triinu Lilienthal, Alexandra Põllumäe, Katrin Virula pronksmedali. Sportvibu meeskonnavõistluses riputati eestlastele (Tanel Kaasik, Märt Oona, Karl Kivilo) kaela pronksmedalid. 

Sportvibu segavõistkondade arvestuses saavutas Eesti segapaar koosseisus Märt Oona, Alexandra Põllumäe hõbemedali ning Tanel Kaasik, Katrin Virula pronksmedali. Plokkvibu segapaar koosseisus Emily Hõim, Ulvar Kuningas võitis aga kulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles