Jõgevamaal sai raskes liiklusõnnetuses vigastusi kolm inimest

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi.
Kiirabi. Foto: Margus Ansu

Kohas, mida Jõgeva valla kohalik rahvas tunneb Laiuse ristmikuna, põrkasid esmaspäeva õhtul kokku kaks sõiduautot.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus avarii õhtul kümmekond minutit enne kella 18 Laiusevälja külas. Esialgsetel andmetel sõitis 69-aastase naise juhitud sõiduauto Audi Q7 kõrvalteelt otse ette peateel liikunud sõiduautole Fiat Marea. Peateele sõitja peab täitma stoppmärgi nõudeid, mida Audi juht aga ei järginud.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus Audi teelt välja põllule. Õnnetuses sai vigastada kolm inimest. Kaks Fiatis viibinut - 49-aastane mees ja 46-aastane naine - viidi kohemaid Tartusse ülikooli kliinikumi, Audi juhi viis kiirabi aga tervisekontrolliks Jõgeva haiglasse. Praegu teadaolevalt ei ole kannatanute vigastused eluohtlikud.

Politsei tuvastas, et mõlema sõiduki juhid olid kained ning neil oli juhtimisõigus. Autodes kasutati nõuetekohast turvavarustust ning sõidukite rehvid vastasid samuti nõuetele.

Liiklusõnnetusse sattunud masinad said kokkupõrkes tugevalt kahjustada ning need viidi ära treileriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles