Tartus avati uus puitelementide tehas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal avati Tartus Ravila tööstuspargis asuv puitkarkasselemente tootev Welement AS-i tehas.

Juba möödunud aastal Klaasi tänaval valminud 6000-ruutmeetrise netopinnaga tehas on kõige kaasaegsema omalaadse tootmisega tehas Eestis, kus kasutatakse Saksamaa ettevõtte Weinmann terviklikku integreeritud tootmisliini.

«See tootmisviis annab võimaluse pakkuda kõrgekvaliteedilist toodangut. Peamiseks tegevusalaks on puitkarkasselementide tootmine, kuid antud tehnoloogia ja masinatega on võimalik toota ka erilise disaini, suuruse ja kujuga toodangut. Võimalik täita nii personaalseid projekte elamute kui ka äriliste eesmärkidega hoonete ehitusel,» rääkis ettevõtte juhataja Lauri Tuulberg vastvalminud tehasest.

Welement AS meeskonda kuulub 20 inimest. Ettevõte on sel aastal keskendunud peamiselt Rootsi, Norra ning Soome turgudele, kuid erinevaid elamute ja ärihoonete projekte on planeeritud ka Eestisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles