VK Janika iluvõimlejad esindasid Eestit MK-etapil

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika meistriklassi iluvõimlejad ning treenerid Janika Mölder ja Evelin Daniel.
VK Janika meistriklassi iluvõimlejad ning treenerid Janika Mölder ja Evelin Daniel. Foto: Nevel Mölder

Juuni alguses osalesid võimlemisklubi Janika võimlejad Hispaanias Guadalajaras maailmakarikavõistluste etapil, kus neil läks hästi.

Klubi teatel saavutati tugevas konkurentsis rõngakavas 11. koht ning hüpitsa/pallikavas 10. koht. Mitmevõistluse lõpetas naiskond 11. kohaga, edestades Soome, Kanada, Malaisia ja Saksamaa rahvuskoondisi.

Eestit esindasid individuaalvõimleja Carmel Kallemaa ja meistriklassi naiskond koosseisus Miina Muru, Brigita Nõmmsalu, Kirsika Tätte, Kärolin Rentel ja Kristiina Kingo. Võistkonna treenerid Evelin Daniel, Jelena Karpova ja Anna-Liisa Tamm jäid esimese suurema rahvusvahelise stardiga rahule. Veel on kavades mõned kohad, mida on vaja muuta. Suvel valmistutakse maailmameistrivõistlusteks, mis toimuvad augusti lõpus Itaalias.

Individuaalvõimleja Carmel Kallemaa sai samuti positiivse võistluskogemuse. Vaatamata hiljuti ilmnenud puusavigastusele ja kavade ümbermuutmisele sooritas ta head katsed. Pallikava lõpetas Carmel 16. kohaga ja kurikakava 18. kohaga.

Carmeli treener Janika Mölder ütles, et nüüd tuleb ravida vigastus ja juba juulikuus algab ettevalmistus augustis Taipeis toimuvaks universiaadiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles