Nädalalõpul suletakse Aardla ristmik

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaated Tartule ülevalt. Aardla ristmik.
Vaated Tartule ülevalt. Aardla ristmik. Foto: Margus Ansu

Aardla tänava sademeveetorustiku paigaldustööd jõuavad laupäeva hommikuks järku, kui tuleb liiklusele sulgeda Aardla-Võru ristmik. Pühapäeva õhtul liiklus eeldatavasti avatakse.

Tartu linnavalitsuse teatel suletakse ristmik 10. juuni hommikul kell 7 ja piirang jääb kehtima 11. juuni õhtuni. Kaevega ületatakse Võru tänav. Foorid on lülitatud vilkuvale režiimile ja ristmik on reguleerimata. On suur ummikuoht ja võimaluse korral soovitab linna liikluskorraldusteenistus Võru-Aardla ristmikku üldse mitte kasutada.

Raudtee poolt tulev liiklus ei saa sooritada vasakpööret Võru tänavale. Enne Võru tänavale jõudmist on teekitsenemine. Teistes suundades liikumine on võimalik.

Ropka ringi poolt tulevatel sõidukitel on võimalik sõita ainult vasakule: Jalaka või Võru tänavale. Enne Võru tänavat on liiklus suunatud ka vastasvööndisse ja on tugev sõiduradade kitsenemine. Linna poolt lähenedes mööda Võru tänavat ristmiku ületama ei pääse. Liiklus on suunatud Kabeli, Teguri, Rahu tänavale.

Ülenurme poolt mööda Võru tänavat lähenedes ei ole võimalik sõita otse linna poole ja vasakule Aardla tänavasse. Paremale Aardla tänavasse on võimalik, kuid arvestada tuleb tugeva teekitsenemise ja ummikuohuga.

Aardla tänaval asuvad ettevõtted pääsevad oma töökohtade juurde, lähenedes raudtee poolt ja võivad sõita vastasvööndisse, sest see on liikluseks suletud. 

Buss nr 4 kasutab väikest ümbersõitu Rahu tänava kaudu. Ühtegi peatust vahele ei jää.

Bussid nr 2 ja 6 kasutavad ümbersõitu Aardla - Võru (vasakule) - Kirsi - Ülenurme (paremale) - Aardla. Autokeskuse bussipeatus on nihutatud Võru tänava otsa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles