Tammeka endine peatreener: meeskonna mängugraafik on olnud natuke kriminaalne

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängugraafik pole Tammekale halastanud, kuid nüüd saab pisut puhata.
Mängugraafik pole Tammekale halastanud, kuid nüüd saab pisut puhata. Foto: Sille Annuk

Eesti jalgpalli meistriliigas peeti täna viimased kohtumised enne väikest koondisemängudest johtuvat pausi. Nädala eest karikafinaalis FCI-le kaotanud Tartu JK Tammeka võõrustas Tamme staadionil FC Florat.

Kohtumine kulges selgelt külaliste taktikepi all ning väljakuperemehed vastaste värava all neile erilist ohtu ei kujutanud. Flora asus juhtima pooletunnise mängu järel, kui kena kombinatsiooni lõpetas väravaga Zakaria Beglarišvili. Teise poolaja kümnendal minutil sai omaväravaga maha Kevin Anderson ning sellega oli võitja saatus sama hästi kui otsustatud. Rohkem väravaid ei löödudki ning Flora kirjutas tabelisse 13. järjestikuse võidu. 

Postimehe veebiülekandes mängu kommenteerinud endine Tammeka peatreener, praegu klubi noori treeniv ja esindusmeeskonna konsultandina tegutsev Indrek Koser nentis kohtumise lõpus, et saabuv väike puhkus kulub tartlastele marjaks ära, sest mitme mehe puhul on silmaga näha, et väsimus tahab murda. Pole ka midagi imestada, sest alates 6. maist on 29 päeva jooksul peetud kaheksa mängu. See tähendab keskmiselt üks mäng vähem kui nelja päeva jooksul.

«Tänane mäng näitas ka, et nii [Jürgen] Lorenz, [Andre] Paju kui ka [Reio] Laabus – kõigil olid mingi hetk käed põlvedel ja oli raske. Kõrvalt vaadates võis Tammeka mäng mingitel hetkedel paista natuke tujutu, aga see pole tujutusest, lihtsalt pole kuskilt jõudu ega lisakäiku võtta, et juurde panna. Mängijatele on graafik olnud natuke kriminaalne,» oli Koser konkreetne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles