Foto: autoga kokkupõrkesse sattunud jalgrattur sai raskeid vigastusi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Tartus Kroonuaia silla ja Emajõe tänava ristmikul, kus sai vigastada autolt löögi saanud jalgrattur.
Liiklusõnnetus Tartus Kroonuaia silla ja Emajõe tänava ristmikul, kus sai vigastada autolt löögi saanud jalgrattur. Foto: Postimees.ee lugeja foto

Emajõe ja Kroonuaia tänava ristmikul sattusid täna pärastlõunal kokkupõrkesse jalgrattur ja sõiduauto. Rattur sai vigastada.

Lõuna prefektuuri kinnitusel sai häirekeskus liiklusõnnetusest teate kella 13.20 ajal. Teataja kinnitusel sai jalgrattal sõitnud mees löögi sõiduautolt Honda. Pealtnägija kinnitusel oli rattur teadvusel. Sündmuskohal tekkis autodest ummik.

Esialgsetel andmetel liikusid nii autojuht kui rattur mööda Kroonuaia silda Supilinna suunas, kust autojuht soovis sõita otse edasi, autost paremal olnud rattur alustas aga vasakpööret kesklinna suunas. Rattur autolt löögi ja esialgsetel andmetel on tema vigastused rasked. Kiirabi viis kannatanu haiglasse.

Hiljem teatas politsei- ja piirivalveamet, et 68-aastane naine ei märganud sõiduautoga Honda Jazz Kroonuaia sillalt Oa tänava suunas pöörates Kroonuaia sillalt jalgrattal Vabaduse puiesteele vasakpööret sooritavat 60-aastast meest. Mõlemale liiklejale põles valgusfooris roheline tuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles