Lumi meelitas Tai neiu Eestisse (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fa proovis Eestis olles järele ka talverõõmud. Kui suusatamine talle väga meeltmööda polnud, siis kelgutamine pakkus noorele Taimaa neiule palju rõõmu. Koos perega käis ta kelgutamas Tartu lauluväljaku tagustel nõlvadel.
Fa proovis Eestis olles järele ka talverõõmud. Kui suusatamine talle väga meeltmööda polnud, siis kelgutamine pakkus noorele Taimaa neiule palju rõõmu. Koos perega käis ta kelgutamas Tartu lauluväljaku tagustel nõlvadel. Foto: Erakogu

Tai neiul, 17-aastasel Phakan Khetkhamil ehk Fal tekkis mullu kindel plaan minna aastaks välismaale vahetus­õpilaseks. Kaalukausil oli kaks riiki: Ameerika Ühendriigid ja Eesti.

«Uurisin internetist Eesti kohta ja kui nägin, et siin sajab talvel lund, otsustasin Eestisse tulla,» meenutas Fa, kes polnud varem kunagi lund näinud.

Samal ajal, mil Fa Taimaal Eesti kohta uuris, mõlgutas tartlane Kairi Puiga mõtteid võtta oma koju aastaks vahetusõpilane. Ideest rääkis ta ka oma tuttavale, kes töötab õpilasvahetust organiseerivas ühingus YFU. Augusti lõpus pakutigi tema perele võimalust Fa aastaks enda juurde elama võtta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles