Aastakümneid tehtud töö saab otsa

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Annely Võsaste on maavalitsuses töötanud 28 aastat. Uuel aastal, kui praegune töö kaob, loodab ta siiski omas valdkonnas jätkata.
Tartu maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Annely Võsaste on maavalitsuses töötanud 28 aastat. Uuel aastal, kui praegune töö kaob, loodab ta siiski omas valdkonnas jätkata. Foto: Margus Ansu

Juba eelolevast septembrist võtab haridus- ja teadusministeerium maavalitsustelt üle haridusvaldkonna spetsialistide töö. Et muudatused jäävad valimiste ja haldusreformi tõttu kiirele ajale, on Tartu maavalitsus otsustanud muist oma töötajaist siiski ametis hoida aasta lõpuni.

«Lähebki kiireks,» tõdes maavanem Reno Laidre. Kuigi rahandusministeerium on arvutanud, et Tartu maavalitsus peaks septembriks koondama 4,4 ametikohta, lõpetab maavanem septembriks töösuhte kahe haridusjärelevalve peaspetsialistiga.

Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Annely Võsaste rääkis, et paljud tema töötajad on oma ametis olnud väga pikka aega. Näiteks sügisel koondatav Luule Kapp on teinud haridusvaldkonna üle järelevalvet 1984. aastast, Võsaste ise on maavalitsuses olnud 28 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles