Tartu korvpallinoored tegid meistrivõistlustel pea puhta töö

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U18 vanuseklassi finaalturniiri 
parimaks mängijaks 
valitud 
Hendrik Eelmäe võis trofeeks lõigata Jüri spordihoone korvpallirõnga võrgu. Eelmäe panustas finaalis tartlaste võitu 19 punkti ja 19 lauapalliga.
U18 vanuseklassi finaalturniiri parimaks mängijaks valitud Hendrik Eelmäe võis trofeeks lõigata Jüri spordihoone korvpallirõnga võrgu. Eelmäe panustas finaalis tartlaste võitu 19 punkti ja 19 lauapalliga. Foto: Siim Semiskar

Eesti meeste korvpallimeistrivõistlused lõppesid Tartu korvpallisõpradele paraja pettumusega, kui linna au ja uhkus, Tartu Ülikooli meeskond finaali ei jõudnud ning leppis kõigest pronksmedalitega. See-eest tegid võimsa hooaja Tartu noored: läinud nädalavahetusel tõmmati joon alla noorteliigades ning seal võideti noormeeste arvestuses neljast kullast kolm, lisaks tuli üks meistritiitel ka neidudele.

Noormeeste arvestuses näitas taset BC Tartu/Salva, kes krooniti meistriks U18 ja U16 vanuseklassi konkurentsis ning miniklassis, U14 klassi poiste seas saadi kaela hõbemedalid. BC Tartu noortekorvpalli juht ning U16 meeskonna peatreener Gert Prants jäi hooajaga mõistagi väga rahule, sest seatud eesmärgid said kuhjaga täidetud.

«Võid teha hea hooaja ja põhiturniiri võita, kuid kohamängudes see ei maksa ja tuleb end uuesti tõestada,» rääkis Prants. «On väga hea meel, et võistkonnad vedasid veerandfinaalid ja poolfinaalid välja ning tõestasid oma taset.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles