Poksivad mustlasvennad said kulla, hõbeda ja pronksi

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorematel hoiab silma peal vendadest vanim ehk Armando Bresovski (paremal), kelle tuules teised poisid poksitrenni läksidki. Pildil turgutab Armando Ailandot.
Noorematel hoiab silma peal vendadest vanim ehk Armando Bresovski (paremal), kelle tuules teised poisid poksitrenni läksidki. Pildil turgutab Armando Ailandot. Foto: Sille Annuk

Lõppev poksihooaeg – saalitrenni tehakse veel mai lõpuni – andis Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi (TÜ ASK) poksitreenerile Vello Kibele põhjust väga rahul olla. 

Kevadistel Eesti meistrivõistlustel teenisid tema hoolealused 11 medalit: kolm kulda, kaks hõbedat ja kuus pronksi. Tulemus on seda hinnatavam, et järjepidevalt käib Kibe juures treeningutel kakskümmend poksijat ning Eesti meistrivõistlustel osales neist viisteist. Neli medalit tõid TÜ ASK-le ka Hannes Tamme treeningurühma liikmed.

Temperamentsed õpilased

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles