Eakas mees: aknavahetajad jätsid mu külma tuppa lõdisema

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva mees Ants-Albert Kangur oma korteri aknal. Tänu tuttava meistrimehe pingutustele pole akende välisilme praegu väga laita, kuid vahetult paigaldamise järel olnud vaatepilt päris hull.
Elva mees Ants-Albert Kangur oma korteri aknal. Tänu tuttava meistrimehe pingutustele pole akende välisilme praegu väga laita, kuid vahetult paigaldamise järel olnud vaatepilt päris hull. Foto: Margus Ansu

Mullu augusti alguses sattus pikalt aknavahetusplaani pidanud Elva mees Ants-Albert Kangur peale lehekuulutusele, milles lubati kuu lõpuni kuni 65 protsenti soodsamaid aknaid. Kampaania tundus ahvatlev ning kiire telefonikõne järel oligi lepe tehtud: 1260 euro eest paigaldatakse Kanguri korterile uued aknad.

Algul pidid aknapaigaldajad töö ära tegema augustis, tegelikult jõudsid kohale septembris. 

Vahepeal oli 76-aastane Kangur tervisega kimpus ning haiglas. Kui kaks aknavahetajat tulid, oligi ta parajasti haiglast koju saanud. See, mismoodi mehed tööd tegid, paneb Kanguri praegugi õlgu võdistama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles