Emily Hõim jõudis GP-etapil taas esikümnesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily Hõim.
Emily Hõim. Foto: Erakogu

Aprilli lõpus vibulaskmise GP-sarja esimesel etapil üheksanda koha saanud Tartu vibusportlane Emily Hõim jõudis esikümnesse ka Rumeenias toimunud teisel etapil, kui lõpetas kaheksanda kohaga.

Naiste plokkvibu klassis lasi Hõim eelringis 671 silmaga viienda tulemuse. Seejärel alistas ta kaheksandikfinaalis 143:137 Ukraina sportlase Anna Savtšenko, kuid veerandfinaalis tuli tunnistada itaallanna Viviana Spano 142:137 paremust ja nii Hõimule lõpuks kaheksas koht.

Teine GP-l osalenud Tartu vibulaskur Alexandra Põllumäe lasi sportvibu klassis eelringis 590 silma, millega oli 26. Põhitabeli esimeses duellis alistas ta rumeenlanna Madalina Maria Sbiera 6:0, kuid et seejärel tuli sama tulemusega tunnistada ukrainlanna  Daria Pavlitšenko paremust, kuulus Põllumäele 17. koht.

Alexandra Põllumäe osales Eesti naiskonna koosseisus ka sportvibu naiskonnavõistlusel. Seal kaotati veerandfinaalis Itaaliale 2:6 ja saadi kokkuvõttes viies koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles