Maikuust alates tegutseb Emajõelinnas uus toidukullerifirma

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui klient on restoranile või kohvikule lähedal, on üks võimalus, et toidu toob kohale kuller jalgrattal. Tartu ülikooli tudeng Daniel Lahtvee on üks ettevõtte Wolt kulleritest. Sportliku eluviisiga noormehele töö sobib, sest talle meeldib väga jalgrattaga sõita, boonuseks seejuures on kooli kõrvalt raha teenimine.
Kui klient on restoranile või kohvikule lähedal, on üks võimalus, et toidu toob kohale kuller jalgrattal. Tartu ülikooli tudeng Daniel Lahtvee on üks ettevõtte Wolt kulleritest. Sportliku eluviisiga noormehele töö sobib, sest talle meeldib väga jalgrattaga sõita, boonuseks seejuures on kooli kõrvalt raha teenimine. Foto: Sille Annuk

​Maist saab Tartus toidukulleri kutsumiseks lisaks veebiplatvormile tellitoit.ee kasutada ka mobiilirakendust Wolt.

Toidutellimisäpiga on Emajõelinnas liitunud üle 25 toidukoha, mis pakuvad pitsat, sushi’t, praade, tänavatoitu. Söögikohti lisandub veelgi. Wolti kullerid kasutavad lisaks autodele ilusate ilmadega kaherattalisi sõiduvahendeid, nagu mootor- või jalgratas. 

Kuni kolmveerand tundi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles