Pildid: Tõrvandis peeti grillfesti

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Terve kuuma päeva vältel nägid kümme võistkonda vaeva, et küpsetada liha kohtunikele ja publikule meelepärasel moel. Veerandsaja aastase pausi järel peeti Tõrvandis taas grillipidu ning seda lausa Eesti meistrivõistluste vormis.

Mõõtu võeti kolmel alal. Esimese asjana tuli grillida korraldajate antud searibi. Teiseks võistlusülesandeks oli valmistada Rakvere lihakombinaadi uudistoodet Tomahawk ning kolmandaks panna endast kõik välja fantaasiavoorus. Selles viimases pidid osalejad tooraine ise kaasa tooma ja laskma fantaasial lennata. Leidlikkust jätkuski õige mitmel moel. Kuni selleni välja, et üks võistkond pakkus rooga lausa autokapotilt.

Osalejaid oli nii Tõrvandist, Tartust kui ka kaugemalt. Näiteks Narvast, Pärnust ja Valgast. Kokkuvõttes valiti võitjaks Dreamer BBQ Semud (Jõgevalt). Võistkond Campingaz Team Tartust osutus žürii arvates aga parimaks nii tomahawk'i küpsetamises kui fantaasiavoorus.

Pikemat lugu Tõrvandi grillfestist saab lugeda esmaspäevasest Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles