Linnavolinik: võtame võimu volikogule tagasi

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri-Ott Salm läheb sügisestele kohalikele valimistele valimisliidu Tartu Heaks esinumbrina. Sellesse nimekirja  koonduvad praeguses volikogus esindatud valimisliidud Vabakund ning Isamaaline Tartu Kodanik.
Jüri-Ott Salm läheb sügisestele kohalikele valimistele valimisliidu Tartu Heaks esinumbrina. Sellesse nimekirja koonduvad praeguses volikogus esindatud valimisliidud Vabakund ning Isamaaline Tartu Kodanik. Foto: Sille Annuk

​Liiga vähe on Tartu volikogus arutelu valikute üle, selle asemel hääletatakse pahatihti linnavalitsuses küpsenud otsuseid ühtki küsimust esitamata, tõdeb keskkonnakaitsja, valimisliidu Vabakund nimekirjas volikogusse pääsenud Jüri-Ott Salm.

Tartule on vaja juurde nii töökohti kui ka elanikke. Kas peaksime võtma Tartu külje alla plaanitava tselluloositehase vastu ja olema rõõmsad?

Teatud tingimustel võiks seda täitsa tõsiselt mõelda. Üks on otsene keskkonnamõju linnale, eelkõige risk Emajõele. Teine küsimus, kas Tartu elanikena tahame toetada, et Eesti metsade elurikkus kannataks. Riiklik metsapoliitika peaks tehase rajamisel muutuma nii, et ei suureneks surve raiuda metsa veelgi rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles