Pildid: Tartu külje all põrkasid kokku auto ja mootorratas (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kella 20 ajal juhtus Tartumaal Luunja vallas Lohkvas liiklusõnnetus, milles sai vigastada mootorrattur.

Õnnetus juhtus Lohkvas Rõõmu ja Salu tee ristmikul. Rõõmu tee on selles kohas peatee. Kuidas avarii täpselt juhtus, on alles selgitamisel. Mootorratas ja auto on Rõõmu tee peal. Politsei ja päästjad suunasid liikluse Salu tee kaudu ringi. Hiljem tee koristati.

Kiirabibrigaad tõstis mootorratturi autosse ja pärast lühikest läbivaatust sõitis operatiivmasin koos kannatanuga haigla poole minema.

Sündmuskohal selgitasid politseinikud välja, et Volvo lähenes ristmikule kõrvalteelt. Peateel sõitnud mootorratturi ees alustas Salu teele pööret teine auto, lülitades sisse suunatule. Nähes, et lähenev auto soovib pöörata sellele tänavale, kust tema soovib välja sõita, alustas Volvo juht manöövrit. Samal ajal alustas manöövrit ka mootorrattur, kes põikas aeglustavast autost mööda ja kiirendas. Järgnes kokkupõrge.

Kiirabi saabudes oli mootorratast juhtinud mees teadvusel, aga kurtis valu mitmel pool.

Hiljem täpsustas politsei- ja piirivalveamet, et õnnetus juhtus kella 20 ajal. 34-aastane mees alustas Honda mootorrattaga vasakult möödasõitu ees parempööret Salu teele sooritanud sõidukist. Salu teelt vasakpööret sooritanud sõiduauto Volvo S80, mida juhtis 32-aastane mees, ei märganud mootorratast parempööret sooritava sõiduki varjust ning järgnes kokkupõrge.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles