Tipneri karikas tuuakse suure finaali eel üheks päevaks Tartusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evald Tipneri karikas.
Evald Tipneri karikas. Foto: EJL

Kolmapäeval, 24. mail esitletakse Tartus Kvartali kaubanduskeskuse aatriumis Evald Tipneri karikat. Lisaks karika avalikule väljapanekule leiab kell 17-18 aset tänavuses karikasarja finaalis mängiva Tartu JK Tammeka pressikonverents ning Tammeka ja Coop Tartu Tarbijate Kooperatiivi koostööleppe allkirjastamine.

Tipneri karikas on Eesti jalgpalli üks tähtsamaid auhindu ning sellega autasustatakse karikasarja võidumeeskonda. Tammeka tegevjuht Kristjan Tiirik tervitab Eesti jalgpalliliidu tava tutvustada Tipneri karikat finaalis osalevate klubide kogukondadele ning ta avaldas lootust, et hinnalise karika nägemine innustab paljusid tartlasi sõitma Tallinnasse ning toetama finaalmängus oma linna klubi.

«Tammeka eesmärk on karikasari võita ning selleks peavad meie mehed tundma, et A. Le Coq Arena on üheks mänguks justkui Tammeka kodustaadion,» ütles Tiirik.

Tänavu on Eesti Evald Tipneri nimelise karikavõistluse finaalis vastamisi Tartu JK Tammeka ning FCI Tallinn. Matš toimub laupäeval, 27. mail Lilleküla staadionil.

Finaal saab avavile kell 16, Tartust toimetavad jalgpallisõpru Tallinnasse ja tagasi JK Tammeka fännibussid.

Evald Tipner oli Teise maailmasõja eel üks Eesti tuntumaid jalgpallureid. Väravavaht, kes krooniti 1938. aastal Tallinna VS Spordi koosseisus ka esimeseks Eesti karikavõitjaks. Karikavõistluste auhind kannab Tipneri nime 2012. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles