Elektrikilbile otsa sõitnud ja maastikupõlengu põhjustanud juht põgenes

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni tabamata juht rammis elektrikilpi Jõgeva vallas Patjala külas Kolluka-Kassinurme tee ja Pagari Talu teeotsas.
Seni tabamata juht rammis elektrikilpi Jõgeva vallas Patjala külas Kolluka-Kassinurme tee ja Pagari Talu teeotsas. Foto: Politsei

Politsei otsib Jõgevamaal kõrgepinge elektrikilbile otsa sõitnud autojuhti, kes otsustas pärast avarii põhjustamist sündmuskohalt pageda. Rikutud elektrikilbi ja tekkinud maastikupõlengu avastas elektrikatkestuse põhjust otsinud Eesti Energia töötaja.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatas Eesti Energia töötaja avariist 14. mail kella 12 ajal. Avarii juhtus Jõgeva vallas Patjala külas Kolluka-Kassinurme tee ja Pagari talu teeotsas. Auto sõitis otsa kõrgepinge kilbile, mille tagajärjel tekkis purunenud elektrikilbis säde, mis süütas maastiku. Tulekahju suudeti kiiresti kustutada. Kahju põhjustanud juht lahkus sündmuskohalt ning praegu püütakse teda kindlaks teha.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud sündmust pealt nägema või oskavad anda muud olulist infot, palutakse sellest teada anda telefonil 776 8459 või e-kirjaga aadressil sulev.jyrgenson@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles