Galerii: Karlova pidas pidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval alguse saanud Karlova linnaosafestival kulmineerus laupäevase platsipäevaga Tartu loomemajanduskeskuse ja loodusmaja pargis. Suurepärane kevadilm oli loonud kõik eeldused selleks, et inimesed saaksid platsipäevale tulla ja end seal suurepäraselt tunda, kuulates-vaadates erinevaid esinejad ning uudistades, mida põnevat pakuvad platsil koha sisse võtnud kaubitsejad.

Karlova päev algas meeleoluka rongkäiguga Karlova sadamast. Rongkäik kulges läbi Jõe, Lev Tolstoi, Tähe ning Pargi tänavate, misjärel jõuti Kalevi tänavale ning sealt siirdutigi peoplatsile.

Platsipäeva avades rõhutas linnapea Urmas Klaas, et vähemalt kohalike elanike jaoks on tegelikult iga päev Karlova päev. Täna on aga ekstra Karlova päev ning kuni kella neljani said kõik huvilised ise platsipäevalt läbi käia ning selle Tartu kesklinna külje all asuva puitmajaasumi vaimust osa saada.

Karlova päeva lõpetuseks peeti Rebase sadamas lõkkeõhtut. Tantsuks esines ansambel «10 minutit hirmu» Pärnust ning lisaks jala keerutamisel said huvilised teha Emajõel ka pisut lõbusõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles