Juhtide kainuskontroll Tartus tuvastas seitse patustajat

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseireid Tartus.
Politseireid Tartus. Foto: Lõuna prefektuur

Täna kontrollis politsei üle Eesti autojuhtide kainust. Tartus otsustasid korrakaitsjad viia puhumisaktsiooni läbi mullusega võrreldes täpselt samades kohtades ja selgus, et juhtide õiguskuulekus pole paranenud.

Viie tunni vältel töötas politsei Tartu-Räpina maantee alguses linna sissesõidul, samuti Tartus Narva maanteel ja Pikal tänaval, vahendas Lõuna prefektuur.

Lõuna prefektuuri vanemliikluspolitseinik Enn Virk täpsustas, et puhuma pandi 2066 autojuhti ning tuvastati seitse süütegu. «Neist kuuel juhul oligi tegu alkoholi pruukinud roolikeerajaga, lisaks selgitati ühele vanemale, et tema lapsel pole turvaline istuda auto tagaistmel ega ka muul kohal ilma vastava turvavarustuseta,» kirjeldas liikluspolitseinik rikkumisi.

Mullu sama aja vältel sai samades kohtades alkomeetrisse puhuda 2045 juhti. Toona tuvastati viis rikkumist. Kolmel juhul oli tegemist alkoholijoobes roolikeerajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles