Uues ERMis on tänaseks käinud 200 000 külastajat

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERMi külastas täna 200 000ndes külastaja, kelleks osutus tartlane Karl Gregori Kadatski. Pildil Vivian Vigel, Karl Gregori Kadatski, ERMi direktor Tõnis Lukas ja klienditeenindaja Maire Noorkõiv.
ERMi külastas täna 200 000ndes külastaja, kelleks osutus tartlane Karl Gregori Kadatski. Pildil Vivian Vigel, Karl Gregori Kadatski, ERMi direktor Tõnis Lukas ja klienditeenindaja Maire Noorkõiv. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti Rahva Muusemi uut peahoonet Raadil külastas täna keskpäeval 200 000ndes külastaja.

ERMi turundusjuhi Kairi Ustavi sõnul osutus märgilise järjekorranumbriga külastajaks Karl Gregori Kadatski Tartust, kes oli tulnud muuseumisse koos oma kaaslase Vivian Vigeliga.

«Noormees oli meie muusemis esimest, tütarlaps teist korda. Noormees oli juba ammu tahtnud tulla ja nüüd tütarlapse initsiatiivil jõudiski ERMi,» lausus Ustav. ERM kinkis õnnelikule külalisele aastase perepääsme ja muid kingitusi.

ERMi direktor Tõnis Lukas on varasemalt märkinud, et järgmise aasta jooksul võiks ERMi külastajate hulk jõuda poole miljoni inimeseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles