Tartu otsib turuhoone renoveerimiseks peatöövõtjat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu turuhoone.
Tartu turuhoone. Foto: Sille Annuk

Tartu Turg AS ootab 26. maini hinnapakkumusi Tartu turuhoone siseruumide restaureerimise ja remondi ning tehnosüsteemide uuendamise peatöövõtja valimiseks.

Tartu kesklinnas Vabaduse puiestee ääres asuv turuhoone valmis 1938. aastal. Hoone on spetsiaalselt turutegevuseks projekteeritud. Muinsuskaitse all olev turuhoone vajab kaasajastamist ja värskendamist ning selle rekonstrueerimisega alustatakse käesoleva aasta suvel.

Turuhoones soovitakse uuendada siseviimistlust ja -kujundust ning rekonstrueerida tehnosüsteemid. Kavas on kasutusele võtta ka praegu peamiselt tühjana seisvad keldriruumid.

Hoone renoveerimisega viiakse uuele tasemele kauba müügi- ja hoiutingimused, parandatakse töötajate olmetingimusi: keldrikorrusele ehitatakse puhke-, pesu- ja riietusruumid. Põhikorrusele ehitatakse esitlusköök ja väike toitlustuskohvik ning tualettruumid. Keldri- ja põhikorruse vahel hakkavad liikuma liftid.

Hinnapakkumuse esitamiseks vajalike hanketingimuste ja -dokumentatsiooni saamiseks palutakse saata e-kiri aadressile heiki.hansen@tartuturg.ee. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles