Uude minispaasse pääseb vaid mai lõpuni

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva vallavalitsuse töötajad ja volikogu liikmed said minispaa võimalused juba eile õhtul järele proovida.
Jõgeva vallavalitsuse töötajad ja volikogu liikmed said minispaa võimalused juba eile õhtul järele proovida. Foto: Eili Arula

Kuremaa ujula minispaa pidi esialgu valmima juba mullu detsembris, kuid uue ehitaja ja projektimuudatuste tõttu nihkus avamine mai keskele.

Täna on esimest päeva Kuremaa ujulas avatud minispaa, mis laiub 174 ruutmeetril. Sinna mahub vastuvoolu ujumise ala ning kahe kose ja massaažidüüsidega bassein. Veel on seal väikelastebassein, kus vee sügavus ligi pool meetrit, ning väikese purskkaevuga beebibassein, mis on vaid paarkümmend sentimeetrit sügav. Ka on minispaas aroomi-, auru- ja soolasaun.

Kohalikud on spaa valmimist oodanud ligi pool aastat. Ujula administraator Irina Zaitseva kinnitas, et viimastel nädalatel on iga päev temalt küsitud, millal suure basseini kõrval asuv minispaa lõpuks valmis saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles