Veinibaar Vulin lõpetas raeplatsil kiiresti

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Vulin jätkab raeplatsil tegevust, selgub pärast seda, kui linn on korraldanud ruumide avaliku enampakkumise.
Kas Vulin jätkab raeplatsil tegevust, selgub pärast seda, kui linn on korraldanud ruumide avaliku enampakkumise. Foto: Margus Ansu

Möödunud aasta novembris raeplatsil tegevust alustanud veinibaar sulges uksed. Linn paneb Raekoja plats 12 ruumid taas avalikule enampakkumisele.

Pool aastat tagasi uksed avanud veinibaari eestvedaja Üllar Varik ütles Tartu Postimehele, et lahkus Vulinast juba tänavu veebruaris. «Ma ei olnud ju omanik, vaid ainult projektijuht, ja ma ei saanud omanikega absoluutselt läbi. Nende ideed ja mõtted olid hoopis teised. Teiseks on seal väga segased asjad nende firmadega,» lausus Varik ega soovinud oma lahkumist pikemalt selgitada.

Vulina kõrbemise peamiseks põhjuseks pakkus ta ühelt poolt väga kõrget rendihinda, teiseks tööjõu puudust. «See on Tartu üks kõrgeima hinnaga rendipindu üldse. Ja köök ikkagi lonkas. Tartus ongi väga raske leida head kokka. Ainuke motivaator on seal see, et suvel on raeplatsil terrass ning see on välismaalasi ja turiste kogu aeg täis,» rääkis Varik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles