Politsei otsib kolme nädala eest kadunuks jäänud Tiitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Politsei palub inimeste kaasabi, selgitamaks ligi kolm nädalat tagasi Tartumaal kadunuks jäänud 46-aastase Tiidu asukohta. 

Tuttavad nägid Tiitu viimati 22. aprilli õhtul Kärkna tanklas, umbes kolme kilomeetri kaugusel oma elukohast. Pärast seda on tema asukoht teadmata. Ühe tuttava kinnitusel oli mees kadumise õhtul tugevate joobetunnustega.

Tankla ümbruse kontrollimisel leiti Tiidule kuuluv kott isiklike esemetega, kuid meest lähedusest ei leitud. Kuna tal telefoni kaasas ei ole, ei saa tema asukohta positsioneerida. Korrakaitsjatele on teada, et mehe tavapärane liikumisteekond viis üle Amme jõe raudteesilla. Kontrollitakse nii silla ümbrust kui ka jõeservi.

Politsei on suhelnud Tiidu tuttavatega, kuid nood ei tea tema asukohast midagi. Praegu kontrollitakse Tiidu suvilat ja selle ümbrust, et leida märke sellest, kuhu mees võis minna. Ühtlasi on Tiidu kirjeldus antud politseipatrullidele, kes kontrollivad piirkonda jäävaid teid ja küsitlevad kohalikke inimesi. Haiglas viibivate inimeste nimekirjade kontroll ei ole samuti tulemust andnud.

Paraku pole politseile teada, mida mees seljas võis kanda peale selle, et nii jope kui ka püksid olid tumedad.

Kellel on infot kirjeldatud mehe asukoha kohta, palume teada anda telefoninumbril 730 8747 või politsei infotelefonil 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles