Galerii: sajad lasteaialapsed lustisid suurel spordipäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ja Tartumaa lasteaedade suur kevadine spordipäev toimus täna juba 20. korda. Kuigi ilmataat polnud väikeste sportijate suhtes just armuline - Tamme staadioni murul oli näha eile maha sadanud lundki - siis kohale tulnud tuhatkond põngerjat ei lasknud end sellest heidutada ning lasid jalgadel käia.

Tartu spordiselts Kalevi eestvedamisel toimunud spordipäeval said lapsed end proovile panna viiel alal. Kavas olid ristkeks, paigalt kaugushüpe, täpsusvise, kombineeritud teatejooks ning kestvusjooks pallidega. Lisaks sai õppimisalal uudistada teivashüppe algtõdesid.

Tartu ülikooli kehakultuuriteaduskonna dotsent Mehis Viru, kes on ka ise tegutsenud spordipäeval kohtunikuna, ütles et sõprus tervislike eluviiside ja spordiga tulebki sõlmida juba varases lapseeas ning sellise päeva olemasolu eelkooliealistele lastele väga oluline. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles