Võrtsjärve enduurol võidutses Aigar Leok

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Estonian Enduro Weekend'i ekstreemenduuro avaetapp Tartu kesklinnas Vabaduse puiesteel.
Pildil Estonian Enduro Weekend'i ekstreemenduuro avaetapp Tartu kesklinnas Vabaduse puiesteel. Foto: Margus Ansu

Nädalavahetusel Tartumaal Võrtsjärve enduuroga alanud tänavune viiest etapist koosnev enduurosari tõi võidurõõmu Sõmerpalu motoklubi sõitjaile. Mõlemal päeval näitas tsikli seljas osavaimat sõitu Aigar Leok.

Eesti meistrivõistluste arvestuses koguti punkte viies võistlusklassis. Raske võistluse suutis lõpetada 84 motosportlast. Aigar Leoki järel tuli teiseks mullune Eesti meister Veiko Rääts. Kolmandale kohale sõitis end viimase päeva tulemusega lätlane Gints Filipsons.

Leok sai võidu ka Eesti karikavõistluste arvestuses. Harrastajate klassis võitis Andres Kukk (RedMoto Racing), algajate klassis oli parim Helvis Trääder (RedMoto Racing), veteranid 50+ klassis võitis Andrus Allikvee (Aave Spordiklubi) ja uustulnukatest oli parim Peeter Karja (Tartu EK).

Kodune enduurohooaeg jätkub mai lõpus Tallinna GPga, mis on peaprooviks 2018. aasta enduuro maailmameistrivõistluste etapile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles