Paarismängijad selgitasid parimaid sulgpallis

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpalliturniiri «Paarissuled» medalid.
Sulgpalliturniiri «Paarissuled» medalid. Foto: Erakogu

Laupäeval peeti Tartu ülikooli spordihoones rahvusvahelise sulgpalliturniiri «Paarissuled» kolmas etapp, kus osales 228 sulgpallurit viiest riigist.

Mesitriliigas võitis meespaarismängus esikoha rahvusvaheline duo Rainer Kaljumäe (TÜASK) ja Nikolai Ukk (Venemaa), kes alistasid finaalis kindlalt 2:0 Venemaa esindajad Anton Ivanovi ja Sergey Scherbini.

Naispaarismängu finaal kujunes kolmegeimiliseks, kus Kati-Kreet Marran (Nõo SK) ja Liisa-Lotte Tannik (Triiton) alistasid seisuga 18:21; 22:20;21:9 Kertu Marguse (TÜASK) ning Laura Vana (TTÜ).

Esiliigas võitsid Marianne Haar/Sale-Liis Teesalu (Triiton) ja Imre Hansen/Hendrik Neemre (TÜASK/Triiton).

Teise liiga parimad paarid olid Kirke-Karolin Heiter/Anni Krüüner ja Matt Redfearn/Ain Tiidrus. Kolmandas liigas võitsid Kadi Ilves/Marta Emili Teller ja Aleksander Hatlevits/Reio Rull. Neljandas liigas saavutasid esikoha Heli Merisalu/Kerttu Voore ja Mihkel Hõlpus/Siim Ilves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles